Sådan betaler usikrede långivere

Renter. Renten ligger typisk mellem 8% og 12%, selv om de kan være højere i visse tilfælde. Fastforrentede lån har renter, der ændrer sig hvert tredje år. Det er vigtigt at sammenligne forskellige satser for sikrede personlige lån, før der træffes en beslutning om et fastforrentet lån. Den primære rente begrænser kraftigt renten for et sikret lån. Renten på statsobligationer bestemmer den primære rente. Faste priser kan låses inde af husejere, så længe tyve eller 25 år. . . Undtagen når den primære sats er højere end 12%. Hvis du er i stand til at tilbagebetale den sikrede personlige lån til tiden, en 8% rente over to til fem år er lavere end en 25 procent rente over 20 år for et kreditkort.

Du kan tilbagebetale lånet i 2 eller 3 år. Du kan bruge online tilbagebetalingsberegneren til at finde ud af, hvor hurtigt det er muligt.

Alternative tilbagebetalingsbetingelser kan overvejes, f.eks. en procentdel af din rentebesparelse, der indbetales til hovedstolen eller et engangsbeløb. Kontanter er generelt ikke tilladt, når du konverterer et usikkert lån til et sikret lån. Et usikret lån kan veksles til et løbetidslån. Et lån med en fast rente, der er fastsat for perioden. For at betale lånet kan du enten forlænge det i 15 eller 20 år eller bruge et løbetidslån på fem år.

Før du underskriver en sikret låneaftale, skal du sørge for at læse alle vilkår og betingelser. Medunderskrivere bør påtage sig ansvaret for tilbagebetaling af lånet, hvis du ikke er i stand til at betale de månedlige betalinger. Lånebetingelserne skal forstås af både dig og din medunderskriver. Du bør være i stand til at betale det beløb, som din långiver til din checkkonto eller opsparing. Hvis långiver nægter at ændre vilkårene for lånet, vil du ikke være ansvarlig for ekstra gebyrer.

Du kan spare flere penge ved at blive disciplineret. Kontanter er vigtigere end disciplin. Undgå at bruge kreditkort til at købe varer. Undgå at låne penge fra en långiver for at betale en anden. Når pengene er overført fra din checkkonto eller opsparing, skal du ansøge om et kontant forskud ved hjælp af et kreditkort. Dette vil sikre, at du ikke falder for kreditkortfælden. Brug pengene, men køb ikke noget, du ikke har råd til. Undladelse af at returnere midlerne til din opsparingskonto vil resultere i obligatoriske finansieringsgebyrer (dvs. finansieringsomkostninger og lånegebyrer kan få dig til at komme dybere og dybere ind i gæld.

Du kan kun låne, hvad du har brug for for at undgå at betale ekstra finansieringsgebyrer, hvis det samlede beløb er for højt. Køb eller brug ikke ting, medmindre du er i stand til at foretage minimumsbetalingerne. Stol ikke på en lønseddel til at betale din gæld. Dette er en opskrift på standard og sætter dig i fare. Det er vigtigt at være dygtig til økonomisk forvaltning.

Kreditkort

Introduktionsraten for dette produkt: 9,9%

Efter introduktionsperioden er satserne steget til 19,99%, 24,99% og 29,99% procent.

Du kan betale hele beløbet på seks eller tolv måneder. Det mindste månedlige betalingsbeløb er $ 52. Underminere Stop med at bruge dit kort! Jeg var lamslået over den lille kasse på dit kreditkort, hvor jeg bad om din underskrift. Send det straks tilbage for at undgå en alvorlig “sen betaling straf”. Hvis dit kreditmaksimum overskrides med 31 %, vil du blive opkrævet den normale rente. Du kan forvente at betale $ 30 per måned. Når saldoen er steget med 31 %, kan du muligvis ikke købe varer online.

Spørg, hvem der skal sende regningen betaling. Af skattemæssige årsager skal du også kende forfaldsdatoen for din betaling.

Skriv kommentar