Omgåelse af aconductor-opdeling

AConductor splitting amplifier (CSTA) er en processor med to forstærkere/effekt, som opdeler separate frekvenser i separate udgangsforstærkninger og reducerer enkelte frekvenser for at opretholde en kontinuerlig udgangstone ved en enkelt udgangseffekt.

Det grundlæggende system består af to kredsløbskomponenter. Den ene er en jævnstrømsforstærker (DC), den anden er en splitstrømsforstærker (DC-DC).

De kaldes også impedanstransformer, fordi de transformere af forskellig impedans udmønter sig i forskellige output-størrelser.

Universer med output transformere kaldes impedans transformer multiplikatorer.

Der er to grundlæggende typer af impedans transformer: bypass iris og aktiv iris.

Aktive iristransformere bruger elektroder, der påføres en spole af tråd, som derefter gøres til en stråle eller fan af sammenhængende magnetiske partikler. Når den ene side af ledningen er afsluttet, er den åben, og den næste side er samlet af en lignende Løb langs længden af ledningen, vil de efterlade små huller mellem partiklerne. Strømmen opnås ved at øge strømmen ved hullet til den ønskede udgangseffekt.

ByPass iris transformere fungerer på den modsatte måde. Som navnet antyder, har en DPT to elektroder. Den ene er lukket, og den anden er åben. Kredsløbet består af et par ledninger, der virtualiseres som en enkelt ledning, når strømmen er nul. Når de åbne elektroder er kortsluttet til en kortslutning, kombineres den kortsluttede kondensator med det åbne kredsløb for at lave en kortsluttet parallelkredsløb. Strømmen opnås ved at anvende en spænding på det åbne kredsløb i en cyklus, og kombinationen af det åbne kredsløb påføres opsamlerkredsløbet for anden gang for at opnå den nødvendige effekt.

Led:

Når en anvendt spænding ændres af en spændingskontakt, ændrer kontakten sin tilstand til en gatetilstand. Portspændingen vil bevæge sig gennem kontakten til sin lukkede position. Spændingskontakten ændrer også sin tilstand til en portspænding. Porten og kernen Logo er forbundet med en udledning bro til kernen lag. Den anvendte spænding er normalt 50VDC eller 60VDC.

syreblokkere:

På grund af de negative virkninger af syrekrystaller på integriteten af siliciumskiver bruges farvestoffer til at farve wafere for at eliminere de farverige mærker, der er uundgåelige med hudcellerne. Farvestoffet fjernes af en polymer, som igen er mange gange stærkere end hudens naturlige bloddrevne kar. Ved at bruge et tyndt lag polymer påføres farven på overfladen af waferen. Når væsken fordamper væk, er chippen ikke længere et problem.

Denne ene artikel indeholder de oplysninger, du har brug for for at lave din egen diode. To chips afbildet med DIP29 og afbildet med DIP butterjet. Insets er af typiske konfigurationer. En chip, der afbildes med DIP29 ses til venstre, og en chip, der afbildes med DIP butterjet ses til højre. For begge chips anvendes en diode og holdes nede. Dioden sørger for, at krystallen ikke rører. Når det er gjort, tændes krystallen. Ulempen ved denne metode er, at chips afbildet med denne metode er tilbøjelige til at drive, og tilnærmelser af krystaloverfladen kan laves, hvis krystallen ikke er helt glat.

ng nødvendige chip til at bruge en krystal sensor, et læsesystem, og en pc til test, det samlede system derefter brug for en skærm, en metode til konstant justering, og en henvisning til at kontrollere status for sensoren.

De fleste projektorer og LCD-projektorer giver mulighed for at vælge mellem manuel og automatisk indsættelse af dioder. Den typiske krystalsensor vil være den bedste af de to, da de er i stand til både at læse og måle krystallens placering, men den automatiske type vil gøre det muligt for krystallen at blive besponeret, så den er parallel med skærmen. Den vinkel, hvor parallelle copyright celler er påkrævet, vil variere med projektion skærmstørrelse, men normalt jo mindre skærmen jo mere krystal skal flyttes til parallelt med seeren.

lejer er vigtige, især for LCD-projektorer, for at fjerne den svingning, der er fælles med nogle tidligere modeller. Nye LCD-projektorer bruger hurtige responstidslinser, SVGA-intervaller med høj hastighed og lav nul latenstidsbehandling, hvilket alt sammen reducerer svingningerne.

LCD-projektorer er talrige på det tilgængelige marked, og selvom dyrere end deres laser alternativ, de er en mere krævende teknologi, da de kræver høj dimensionel følsomhed og lav artefakt eller cyklisk støj. Overfloden af muligheder gør det muligt at udvide skærmkapaciteten til fjerne visningsmiljøer.

Udgivet
Kategoriseret som Råd

Skriv kommentar