Nyere forskning om estuarine krokodiller

Den tasmanske tiger, et meget uheldigt dyr, er nu uddød. Hvad med Loch Ness-monstrum? Det oprindelige Loch Ness-monster ville ikke tro det, men det kunne han. Jeg tror på ham nu. En sump monster er et dyr, at de fleste mennesker kun tror på myter og eventyr. Selv om jeg ikke har beviser til støtte for dette, tror jeg fuldt og fast på det. Du kan gøre nogle forskning og finde ud af, at der er flere arter i Australien af sump monstre, herunder den østlige Gule Cornow.

Den østlige gule majs, som også er kendt som den østlige gule majs, er ikke uddød. Den østlige gule cornow blev først opdaget i Australiens Outback sidste år. Selvom Australien er et ekstremt forskelligartet kontinent, er der mange steder, hvor du stadig kan se disse fantastiske skabninger. Denne type sump er et stort dræningsområde, der dækker et helt land. Det består af en blanding af ørken, skov og store saltsøer. Talrige floder og flodmundinger fodrer dyrene, så de kan bygge en stor sø.

På trods af sin størrelse er sumpen stadig i live. Det består af vand og sand, der blandes sammen for at give et godt levested for mange arter af fisk, og i sidste ende mennesker. Bosættelser ved floden er ikke ualmindelige. Den australske regering har konstant rådgivet opdagelsesrejsende og bosættere, at de skulle finde et nyt hjem. St. Mary’s Expedition til det sydvestlige Queensland fra det 19. århundrede kan være et muligt sted. Det velkendte vrag af St. Mary’s ekspedition ligger i St. pontaards moser tæt på Townsville, Queensland. Dette vrag er beskyttet arkæologisk siden 1930.

Ekspeditionen havde 7-10 medlemmer. Fem ekspeditionsmedlemmer var i stand til at forlade vraget for at komme i sikkerhed. Desværre kunne hverken besætningen eller ekspeditionen finde det sjette medlem af deres ekspedition. Han var medlem af Curry Howitt-ekspeditionen. Desværre mistede besætningen det sjette medlem, der blev fejet væk af de kraftige bølger på tidspunktet for ekspeditionen.

Nær slutningen af ekspeditionen var dannelsen af kløften i fare for at kollapse, og båden blev stoppet. Efter flere dage blev ler- / grusbækbunden for svag til at fortsætte, og det blev besluttet at forlade skibet. Efter flere timers bevægelse for det meste med båd, åen oversvømmet og de overlevende blev taget af livet for at blive sat i en redningsvest. Åen fortsatte med at skubbe dem tilbage.

Under vores tur gennem den sumpede canyon blev det bemærket, at den store swampcrocodile fortsatte med at angribe de menneskelige campister. To separate hændelser fandt sted i november 2005 og januar 2006. Krokodillerne var på vej til at angribe de menneskelige campister, da campisterne forsøgte at flygte.

Du ønsker ikke at indgyde frygt i dine familiemedlemmer. Det er nemt at gøre en campingtur usikker og ikke dække alle detaljer. Tøven handler om at lede efter de bedste muligheder og ikke tillade din familie at gå unaddressed.

Familier camping, uanset længden af din rejse, skal du være forsigtig med at holde dine børn sikkert. Talrige citronella- og radiolys er tilgængelige for at hjælpe dig og din familie med at forblive sikre om natten. Du kan også bruge ikke-elektricitet belysning til at hjælpe dig med at se i mørke. Disse omfatter cykellygter og vejudbrud, som er specifikke for hvert køretøj.

Camping er ikke stedet at være beruset. Du bør ikke forsøge at brænde din drik, mens camping, medmindre du er i stand til at stoppe skrigende i smerte og frustration. Vær altid smart og har nogle brandbeskyttelse. Når du camperer, skal du sørge for at holde alt brændstof tændt i bilen. Du bør ikke campere med ubehandlet vand.

Vær opmærksom på dine medcampister og undgå at foretage pludselige bevægelser inde i teltet. Hvis nogen kommer til skade, kan det være nødvendigt at haste dem til nærmeste skadestue. Vær altid sikker og pas på.

Badeværelsesfaciliteter bør altid være let tilgængelige.

Må ikke kuld

Du bør altid have et fuldt udstyret nødsæt, hvis du har brug for det, især hvis du camperer på fjerntliggende steder.

Skriv kommentar