Hvad er bivirkningerne af laser ar behandling?

Selv om laser ar behandling kan gøres sikkert, der er nogle bivirkninger, der kan opstå, ligesom andre medicinske procedurer. Før du accepterer at gennemgå proceduren, er det vigtigt, at du er opmærksom på disse bivirkninger. Du bør være i stand til at stole på din læge og få dem til fuldt ud at forklare de risici, før du får lov til at gennemgå laser ar behandling.

Laser ar behandling er meget sikker og har meget få bivirkninger. De er normalt midlertidige og milde. Disse er nogle mulige bivirkninger.

– Nogle rødme og hævelse i det behandlede område i et par uger. Dette er mere sandsynligt, hvis laserkalibreringen er forkert. Dette kan vare op til to uger.

Laser ar behandling kan forårsage hudfølsomhed. Beskyttelsesbriller, såsom solbriller, bør bæres til enhver tid for at reducere følsomheden.

Midlertidig misfarvning – Området omkring arret kan virke mørkere end resten. Dette sker oftest, hvis laserkalibreringen er forkert. Der er andre måder at misfarve huden på. Sørg for, at teknikeren er velinformeret.

– Rødme, skorper, eller forbrændinger – Nogle mennesker bemærker, at deres hud er rødmet eller crusty for et par dage efter proceduren. Dette er dog ikke altid sandt. Lasere kan korrigere hypopigmentering.

Stil de rigtige spørgsmål

Laser ar behandling kan ikke være den bedste løsning for ar med unikke former. Forskellige artyper kan reagere forskelligt på laserbehandling. Det er urealistisk at antage, at hver kirurgisk procedure vil blive en succes for dig. Selv om halvfems procent alle operationer er en succes for alle, halvfems procent af dem omfatter også ar behandling. Scar behandling kan være en god mulighed, hvis dine ar gør det vanskeligt at opdatere din garderobe. Operation ardannelse er den alvorligste bekymring. Heldigvis er der måder at håndtere det på.

Find det rigtige sted

Laser ar fjernelse oplysninger er en glimrende ressource til at lære om stigmatisering knyttet til denne operation. Du er nødt til at finde en klinik, der er velrenommeret og kan hjælpe dig med at helbrede. Personalet bør kunne anbefale både en bred vifte af cremer og andre supporttjenester. Det er vigtigt, at du opsøger en klinik, der kan yde kvalitetsrådgivning og service, hvis du står over for nogen af disse problemer.

Linjerne er faldet af

Har du nogensinde set en læge eller hospitalumper og blevet bummed af deres forslag til, hvordan man behandler en hudlidelse? Kun for at vende tilbage til den samme situation to uger senere. Samarbejd med en læge eller sygeplejerske for at finde en behandlingsplan, der fungerer for dig. Du vil se en større succesrate i arbehandling, hvis du tillader det at køre sit løb.

Beskytte dig selv

Selv om det kan være let at føle sig flov over dit ar, er det ikke klogt at tillade det at bruge dig som et mål. Der er nogle retningslinjer, du kan følge. Alle er forskellige i styrke. Du bør ikke have arret mere end din hud. Du kan vælge en sub-mini eller mini ar med et lavere niveau af energi, hvis det er for stort. Til permeabilitetsformål skal du vælge et aktivt ar, der har en højere permeabilitet, hvis det er for lille.

Moral i Sqt

En Q-switched laser som Baby Quasar kan hjælpe dig med at afgøre, om du har aktive eller sovende ar. Baby Quasar Q-tændte lasere kan behandle begge typer. De kan også bruges i forbindelse med andre kosmetiske procedurer såsom strækmærker eller facial kosmetisk kirurgi til helt at slette ardannelse. Hjemmesiden har mere information.

Skriv kommentar