Colorado Horse Camping & Vandrestier Guide – Hvor skal man hen, hvis du ønsker at starte din udendørs Adventures Billigt

Du kan gøre udendørs eventyr overkommelige. Du kan komme ud i naturen, væk trængsel og travlhed i byen, for at forbinde med din indre Self. Fred, ro, FuglenesRange samt naturområdetGreenwichs RV-park er alle tilgængelige for pendlere, der ønsker at campere, hvor de vil. Nedenfor er en liste over pendlerlige stier med deres passende indgange.

* Sail Rock State Park – I slutningen Richmond street * Mount Darby State Park – Også i nærheden af White Cliffs 2000 * Devil’s Canyon Loop – Også tæt på White Cliffs 2000 * Whale Watching Area Enter i slutningen af Float Row atirs på Mildura Road

Stier, der kan pendles

* Sejl Rock State Park-Centreraile Område

* Canyon Tour -lydediary område

* Hvalsafari Område West Boulder Creek

Gå til Sandy Lane Parkeringsplads og drej til venstre ved porten nær togstationen. Fortsæt med at følge vejen til enden, gennem porten. Du finder et par uudforskede vandremuligheder i hjørnet øverst.

Du kan få adgang til Springer Mountain’s 28 avenue sti ved at gå lige forbi den røde telefonboks. Så bjørn tilbage i naturen. Du kan bo på 28 avenue, men vær opmærksom på, at der er fyr reb, og hvilke der er fugtige. Selvom det er skyggefuldt, vil du opdage, at lysvinklen gør det vanskeligt at følge, især hvis du har brug for at strække ryggen.

Der ligger en lille indgang i nærheden af 28 avenue. Det er markeret med et skilt i brun til højre. Du vil nå den betagende udsigt ved at klatre op ad den stejle skråning. Det er det perfekte sted at sætte sig ned og vente på, at regnen stopper.

Mens regnen ikke kan falde direkte på dig, er det ofte i form strøm og regn. Det er normalt et levn fra fortiden, i det mindste for den sidste uge. Regn er ingen trussel længere, og regn er ikke det eneste, der redder naturen.

Stien rundt om søen begynder forsigtigt med eg og cattail træer. Det er muligt at komme dertil med nogle blide gåture. Der er også et par andre små ekstramateriale omkring stien, såsom vandløb og skove. Stien fører til sidst til søen. Du vil normalt have toiers eller klipper under dine fødder, når du har gået hele stien rundt om kanten. Det er der crampons kommer i spil.

I lægmandsvilkår betyder det, at de, der normalt bruger ctripods, har en tendens til at miste meget i højden, når de stiger op og nedstigninger sporet. De er ikke “tvunget” til, men det betyder ikke, at de ikke gør brug af dem. Klemmer er ikke nødvendige for moderat at stige op eller ned ad sporet. Det rigtige fodtøj er afgørende. Brug dem kun i disse tilfælde.

Der er mange grunde til, at folk vælger denne rute frem for enhver anden. Canada, med sin fantastiske geografi, er en attraktiv destination for trekking. Aktiviteterne er varierede og talrige. Beslutningen er din at gøre, om du foretrækker den hårde, smalle side af en godt slidt sti eller de åbne, mere naturskønne og mindre skovklædte dele af ruten. Dette ville tage dig til bunden på rådgiverens bakke.

Denne tur er ikke særlig vanskelig, og det bør ikke være for overvældende for de fleste vandrere. Ideelle betingelser er at være talje-dybt i sand, forsøger at undgå sten og kviste, og holde øjnene åbne i sandet. Afslappende og tillader zonen at arbejde er nøglen til din succes. Walking åbner dine fødder bredere end nogensinde før, hvilket udsætter dybere lag og sener. Disse muskelgrupper også innervate skuldre, hofter og mellemgulv samt dine fødder.

Turen viser dig, at du ser noget nyt. I stedet er det, du ser, ikke det, du havde håbet at se, om du opholdt sig i ørkenen i hele turen. Tag solbrillerne på og luk øjnene.

Skriv kommentar